Przeglądający wątek:
15 Anonimowi

jestę kapibarę

Ten temat został założony po to, żeby nowo przybywający mówili "cześć" i dawali reszcie znać, iż dołączyli do forum.
Niestety, jeśli wszyscy by odpowiadali symbolicznym "witam" każdemu nowemu członkowi forum, to dość szybko ten temat stałby się długi jak tasiemiec, więc należy przyjąć że na każde powitanie tutaj przypada zbiorowe, chóralne "cześć/miau/hau/auu/yerf/whatever" całej reszty forum.

Wilk
Anthro
Cześć wszystkim !
Miałem zamiar zarejestrować się w sierpniu ale mi się nie udało.
Furry odkryłem zaraz po przyjeździe z gór. zacząłem kolekcjonować rysunki i oglądałem Wasze Forum. a teraz postanowiłem się zarejestrować. Jeszcze raz wielkie Yo!
Miałem zamiar zarejestrować się w sierpniu ale mi się nie udało.
Furry odkryłem zaraz po przyjeździe z gór. zacząłem kolekcjonować rysunki i oglądałem Wasze Forum. a teraz postanowiłem się zarejestrować. Jeszcze raz wielkie Yo!

Człowiek
no to ja tez sie przywitam
Aloha ewrybady ^^

Aloha ewrybady ^^

PERMABAN
Cześć Wam.
Dizo, a czemu nie "Cycu"? xD
Dizo, a czemu nie "Cycu"? xD

Człowiek
'bo 'cycu' to tylko tak zosatlo wlaniete na da z braku innych pomyslow
a Dizo bylo juz zajete
wszedzie indziej dizo mam 

wilk i ołak*czyca*
homid
Skoro proszą to wypada się przywitać ^^. Wiec *wilczka staje i kłania się* mam na imię Fenn i jstem wilczycą ^^. No i to by było na tyle chyba bo cóż więcej mogła bym w tym miejscu i momencie napisać ^^. Myślę, że jak poznamy się głębiej tudzież lepiej to.. to zresztą zawsze tak bywa. Więc póki mnie nie znacie, myślcie dalej że taka ze mnie miła i słodka wilczka. Bai bai ^^.

SMOK srebrny
Noo.....czesc
Jak milo powrócic
Witajcie wszyscy 

"Wątpić tedy nie przyjdzie nikomu, iże nie istnieje żaden zwierz równający sie przepoteznemu smokowi, w jego majestacie i pełnej grozy sile, a tylko nieliczne bestie są warte tak pilnej uwagi Uczonych męzów "

Byk
Anthro
No to i ja się przwitam... Więc:
Witam wszystkich
Nowy jestem, przyjaciółka mnie tu ściągnęła, więc wypadałoby się przywitać ^_-
Pewnie nie spotykacie wielu minotaurów ;p
Pierwsze wrażenie: strasznie dużo tu lisów Oo'
Witam wszystkich

Nowy jestem, przyjaciółka mnie tu ściągnęła, więc wypadałoby się przywitać ^_-
Pewnie nie spotykacie wielu minotaurów ;p
Pierwsze wrażenie: strasznie dużo tu lisów Oo'

Charyzmatyczny Nieznajomy z Imprezy
PERMABAN
I wilków, gratuluje wyboru rasy
Należysz do mniejszości ale za to jesteś orginalny 

Byk
Anthro
Ano, dzięki za zrozumienie
Wybór mojej rasy zawdzięczam Picassowi... Uwielbiam grafiki Picassa!

PERMABAN
Ja wolę Karabinera, Magnus< Ayame, i kilku innych furry rysowników 

Podbijam to swoimi wszystkimi łapami

Ayame rulz

Dodam jeszcze tylko że Chris Sawyer jest wymiatający

PERMABAN
E tam, kiedyś było mniej wilków, teraz się tak jakoś namnozyło ich niemiłosiernie
Ah, no i witam minotaura - fursona bardzo oryginalna ;]

Ah, no i witam minotaura - fursona bardzo oryginalna ;]

SMOK srebrny
A smoków to też mało sie zrobiło
Wilków dużo
Lisów jeszcze wiecej
Jest jedna wydra
i Doszedł minotaur
niedługo braknie ras
Witam minosa !

"Wątpić tedy nie przyjdzie nikomu, iże nie istnieje żaden zwierz równający sie przepoteznemu smokowi, w jego majestacie i pełnej grozy sile, a tylko nieliczne bestie są warte tak pilnej uwagi Uczonych męzów "

wilk i ołak*czyca*
homid
A pff.. *siada i się nadąsa* a co to wilki wam się nie podobają??
I don't like it when you get too close, I don't wanna be under your thumb

PERMABAN
Miał być... ale pozatym że wszyscy mówią "WITAM!" to można dodać coś specficznego od siebie. I tak nie ma licznika komentarzy (chociaż ja widuję że jest
)

jestę kapibarę
A właśnie sie zastanawiam, co teraz z tym zrobić. Ponad 9 postów do odstrzału, ale w sumie nie powinienem... aa, poczekamy, aż Neonus zrobi przenoszenie pojedynczych postów w końcu 
A póki co cisza tutaj, czekamy na następny wpis powitania.
Edit:
Jak napisałem... następny post ma być powitaniem kogoś nowego. Reszta, proszę przenosić się do innych dyskusji

A póki co cisza tutaj, czekamy na następny wpis powitania.
Edit:
Jak napisałem... następny post ma być powitaniem kogoś nowego. Reszta, proszę przenosić się do innych dyskusji

Witaam serdecznie! ^_^ Jestem Red (aleniedasięmiećtrójliterowychnicków) i jestem kuną jak widać. :3 *machu, machu ogonem* Na razie czuję się tu jakoś dziwnie, ale mam nadzieję, że przywyknę do tego miejsca. ^-^

Kitsune
Anthro
Miłosniczka Pratchetta. Mrrr! jak miło...
Witam. jestem wilk z malopolski. na razie czuje sie tu nieswojo...

PERMABAN
Jakbyś nie był wilkiem to byś sie dopiero czuł nieswojo 

Wilk
Anthro
Ja jestem i też się czasem czuję... witaj, tak w ogole 

Spisz swoje dobre rady, zwiń je w ciasny rulonik i rozważ znaczenie słowa CZOPEK...

PERMABAN
A ja też jestem i olewam : P Choć fakt, wilków się mnoży cholernie _^_
Łelkam.
Łelkam.
Ja też jestem wilkiem-można by sie zgromadzic i byloby stado wilkow!!(ktos chetny? czarna wilczyco, moze ty? niech sie zglaszaja wszystkie wilki!!)
dawno mnie tu nie było^^""" wypada przywitac nowych =^-^=
Witam all nowych =^-^= (przepraszam że tak późno sie witam z nowymi ale jestem dość zajety nad robieniem furry gierki^^""" mam nadzieje że wybaczycie i ze gierka sie spodoba^^""""" )
Witam all nowych =^-^= (przepraszam że tak późno sie witam z nowymi ale jestem dość zajety nad robieniem furry gierki^^""" mam nadzieje że wybaczycie i ze gierka sie spodoba^^""""" )