Hejo , jestem TrashFoxy mam 23 lata interesuje sie motoryzacja i rysowaniem. Moje ulubione zajecia to jazda motocyklem (po torze i po ulicy) rysowanie(glownie furry) ,granie w gry i robienie avatarow do Vrchata . Mieszkam w stanach lecz jestem z Lubartowa Kolo Lublina. czasem odwiedzam Polske 🙂 aktualnie jestem w Polsce u mojego chlopaka w Toruniu

. Moja fursona to Lis , Lisy to moje ulubione zwierzeta. Ostatnimi czasy gram sporo w vrchat , bardzo lubie robic nowe avatary (ucze sie ) . Jestem furry od dosyc dawna bo z 12 lat od kad zaczolem sobie rysowac jakies furrasy lecz nie angazowalem sie w fandom za bardzo , teraz jestem w trakcie tworzenia fursuita nie moge sie doczekac az bedzie skonczony 😉 Pozdrowionka !(edited)
Hejo , jestem TrashFoxy mam 23 lata interesuje sie motoryzacja i rysowaniem. Moje ulubione zajecia to jazda motocyklem (po torze i po ulicy) rysowanie(glownie furry) ,granie w gry i robienie avatarow do Vrchata . Mieszkam w stanach czasem odwiedzam Polske 🙂 aktualnie jestem w Polsce u mojego chlopaka w Toruniu

. Moja fursona to Lis , Lisy to moje ulubione zwierzeta. Ostatnimi czasy gram sporo w vrchat , bardzo lubie robic nowe avatary (ucze sie ) . Jestem furry od dosyc dawna bo z 12 lat od kad zaczolem sobie rysowac jakies furrasy lecz nie angazowalem sie w fandom za bardzo , teraz jestem w trakcie tworzenia fursuita nie moge sie doczekac az bedzie skonczony 😉 Lubie zawierac nowe znajomosci i chetnie porozmawiam Pozdrowionka !