Ja tu tylko przyszłam powiedzieć, że ♥♥♥♥♥ państwo Izrael zawsze i wszędzie xD
Swoją drogą - ciekawe czy mydło zrobione z żołnierzy IDF zabijających niewinnych cywili, albo z polityków Likudu głosujących za przymusowymi wysiedleniami, burzeniem ludziom domów i bombardowaniem szkół, szpitali i bloków, dobrze by się pieniło.

I szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi czy mnie ktoś teraz wyzwie od nazisty. Sama miałam dwie osoby z rodziny w Dachau więc wiem czym jest nazizm a czym nie jest. Whine louder. Izraelskie i pro-izraelskie media, politycy i aktywiści z różnych szmatławych organizacji typu ADL nazywali nazistami Polaków i Belgów za wprowadzenie zakazu uboju rytualnego, nazywają nazistami Danię, Islandię, Szwecję i inne kraje za każdym razem kiedy debatują nad potraktowaniem praw dzieci poważnie i zakazaniem obrzezania niemowląt, itp. itd. Wszystkich nazywają nazistami, a sami zachowują się tak że wujek Adolf byłby z nich dumny.
Zresztą nie oszukujmy się, wszyscy wiedzą że większość zbrodniarzy wojennych z IDF czuje podniecenie seksualne na samą myśl o tym, że może teraz robić to samo co naziści robili ich dziadkom, pewnie sobie nawet wyobrażają siebie w takich sexi mundurach SS a swoje ofiary jako swoją prababcię

Bez zabicia jakiegoś palestyńskiego dziecka nie może im nawet kutas stanąć, a jak tylko sobie do takiego strzelą to od razu drąg na baczność i speremka leci strumieniami

I już można iść impregnować swoją Ewcię Braun, i dać jej 1488 orgazmów w jedną noc.
https://www.youtube.com/watch?v=3cmNGac43Pw
Hvað segir tófa?...