Jajecznica studencka :
-podejść do lodówki
-Otworzyć ją
-Podrapać się po jajkach
-Zdać sobie sprawę ze nic w lodówce nie ma
-zamknąć lodówkę.
Podawać na ciepło i zalewać piwem :3
Ale jako że część żenska może mieć problemy z przyrządzeniem owej skomplikowanej potrawy podam inny przepis
Kluchy kładzione.
Składniki:
- mąka
-łyżeczka soli
- reszta co tam kto woli
robimy ciasto w misce. W tym czasie gotujemy wode w garnuszku. Do gotującej się wody wsypujemy łyżeczkę soli. Czubkiem łyżki wrzucamy kawałki ciasta (najlepiej aby były jako tako równe). Od czasu do czasu mozna przemieszac kluchy by sie nie posklejały. Jak kluchy wyplywaja na powierzchnie to znak ze są gotowe. Nałożyc na talerz i wcinać. Osobiscie polecam dodać sera białego, śmietany i kawałków kiełbasy (może być smażona).
Jeść na ciepło
ENDŻOJ :3