Przeglądający wątek:
3 Anonimowi

Lew
Pomysł na temat zaczerpnięty z innego forum. Chodzi o umieszczanie swoich małych, codziennych radości - spostrzeżeń, wspominek, wydażeń.
Tak w ramach walki z pesymizmem
Zacznę moim dzisiejszym spostrzeżeniem:
- Coraz szybciej przybywa we Wrocławiu skrzyżowań, na których przy światłach wyświetlany jest czas do zmiany na następne światło. Niby nic a dużo spokojniej się jeździ. Nie trzeba ciągle gapić się na czerwone aby przypadkiem nie przeoczyć zmiany na zielone. Pomocne szczególnie przy korkach, które dzisiaj wyjątkowo obordziły
Taka moja dzisiejsza mała radość
Tak w ramach walki z pesymizmem

Zacznę moim dzisiejszym spostrzeżeniem:
- Coraz szybciej przybywa we Wrocławiu skrzyżowań, na których przy światłach wyświetlany jest czas do zmiany na następne światło. Niby nic a dużo spokojniej się jeździ. Nie trzeba ciągle gapić się na czerwone aby przypadkiem nie przeoczyć zmiany na zielone. Pomocne szczególnie przy korkach, które dzisiaj wyjątkowo obordziły

Taka moja dzisiejsza mała radość

Ostatnio edytowany przez Ingo dnia 20.06.2011 18:13:09
Obiecuj tylko tyle, ile możesz dać. I dawaj więcej, niż obiecałeś.

Warchoł
Anthro
Moja, chociaż niedzisiejsza (przeterminowana?) to to, jakim miejscem jest stacja metra w centrum. Przekupki, ludzie grający muzykę na czym-się-da a czasem i coś więcej... Ostatnio zostałem zaczepiony przez (urocze) gotki w celu odpowiedzenia na 3 krótkie pytania. Niby nic, ale uśmiech wywołuje 

Za ew. błędy, z góry przepraszam.

Tinker Pony
Zmiennokształtny
I koleś napieprzający kijami na krześle 

Kot
Anthro
W zeszłym roku miałem urodziny na zakończenie roku... W tym kumpel robi 18-stke później ode mnie! I kumpel świetnie udaje paprotkę na wietrze (nie pytajcie...)

Warchoł
Anthro
@Selph, zastanawiam się, ile już krzeseł tam połamano... Co najmniej 4 straciły oparcia na moich oczach. 

Za ew. błędy, z góry przepraszam.

Szare A Fu Fu
Smokełke
Do walki z z codziennym pesymizmem, poranna kawa
jej zapach, smak i spokojne, powolne rozbudzenie jakie tworzy
często towarzyszy mi o poranku, swoisty rytuał, pozwalający w uporządkowany sposób rozpocząć nowe przygody, bez względu na to jaki to będzie dzień 

Jedzenie 

Kot
Anthro
Winter Wrap Up (My Little Pony) śpiewany przez kilkadziesiąt brony naraz. E P I C !!

Wilk
Zwierzę
Pełna kieszeń kucyków.
--sf.

Lew
W dobrej cenie udało mi się kupić (oryginalny i na gwarancji) zasilacz do mojego lapka oraz dodatkowe 1GB RAM'u (do tej pory miał ledwie 512mb). Tak więc zaczął bardzo ładnie smigać.
Jeszcze tylko system od nowa postawić i będzie miał lapek drugą młodość a ja komputer na wakacje
Jeszcze tylko system od nowa postawić i będzie miał lapek drugą młodość a ja komputer na wakacje

Lew
Wrocław został Europejską Stolicą Kultury 2016. Taką decyzję podjęli dziś członkowie komisji selekcyjnej, złożonej z ekspertów Unii Europejskiej i Polski. Zapadła ona jednogłośnie.
!! WOHOO !!

!! WOHOO !!

Arachne
Taur
Do ostatniej chwili wierzyłem, że Wrocław nie ma najmniejszych szans. Śmiałem się za każdym razem jak przechodziłem obok plakatów to reklamujących.
Ostatnio edytowany przez DarkV dnia 21.06.2011 16:50:53
Załącznik:
jawdrop.gif (17.18 KB; 422x402 px)

Anthro
Rysownie Jestera :3
To chyba dziś najlepszy obrazek który narysowałam i dał mi pełno radochy :3
To chyba dziś najlepszy obrazek który narysowałam i dał mi pełno radochy :3
KOCHAM CIE I CHCE ZJEŚĆ TWOJE DZIECI <3
NIEDOROZWINIĘTE DZIECI SMAKUJĄ NAJLEPIEJ <3
NIEDOROZWINIĘTE DZIECI SMAKUJĄ NAJLEPIEJ <3
Moja mała radostka to to, że to nie Warszawa 

Śnieżny Lampart (krzyżówka)
Jolka-Wirówka
Rozmowa z moim Mistrzem Gry. Człowiek jest tak pokiszony na mózgu i niemal szalony, że przy każdej rozmowie z nim wpadam w rechot albo devil_laugh.

Smok Serwisowy
moją radością na dziś jest ożywianie magicznych kolorowych bąbelków !!!
I'm Winston Wolfe.
I solve problems.
I solve problems.

Wilk
Zwierzę
Kurczak po wietnamsku, z ryżem i sałatką. Pałeczkami. W tramwaju.
--sf.

Wilczek
Anthro
Jutro finały par mixtowych na Mistrzostwach Europy w Brydżu Sportowym (odbywających się w Poznaniu
)
Obecnie prowadzi polska para. Może będzie już pierwszy medal dla polaków.

Obecnie prowadzi polska para. Może będzie już pierwszy medal dla polaków.
"Polish Club: it may be weak, it may be strong, it may be short, it may be long"

Szary kucyk o zielonej grzywie
Anthro
Będę kibicował...

Lew
Anthro
Dość dosadne wypomnienie celnikowi, aby podczas odprawy zachowywał się bardziej kulturalnie i na poziomie, ponieważ nie jest pępkiem świata, a ja nie mam najmniejszej ochoty wysłuchiwać jego utartych do obrzygania odzywek. Nie będę cytować, aczkolwiek odczułem dziś cholerną satysfakcję.
I don't even have any real problems. You know I'm under the influence so enjoy your life

Lew
Moją dzisiejszą radością, poza tym że obchodzę imieniny, o których pamiętają moje babcie co łączyć się może, choć nie musi, z wymiernymi korzyściami finansowymi , jest to że wreszcie mogłem sobie spokojnie pospać do 13 i nie muszę dzisiaj absolutnie, totalnie NIC 

Arachne
Taur
Odkrycie, że jeszcze są ludzie którzy wpierają KDE 3.5 i nawet budują na jego bazie kubuntu.
http://apt.pearsoncomputing.net/cdimages/
@Ingo: Wszystkiego najlepszego. Dużo słodyczy ci admin życzy.
http://apt.pearsoncomputing.net/cdimages/
@Ingo: Wszystkiego najlepszego. Dużo słodyczy ci admin życzy.
Ostatnio edytowany przez DarkV dnia 24.06.2011 12:56:20

@Ingo Najlepszego 
Zero obowiązków i wolna chata. Niby nic, ale troszkę polepszyło humor

Zero obowiązków i wolna chata. Niby nic, ale troszkę polepszyło humor

Anthro
"imienimowy plusik" dla Inga
niech się Karma do Ciebie zawsze uśmiecha 

Szalona Marchefka