Przeglądający wątek:
1 Anonimowi

coś co mnie nurtuje... kto pali papierosy a kto nie?
przyznawać się... ja tam pale nałogowo i nie ma raczej szans na to żebym rzucił...
przyznawać się... ja tam pale nałogowo i nie ma raczej szans na to żebym rzucił...

Tygrys z Cheshire
Anthro
PERMABAN
NIe paliłem, ni palę i nie będe palić. Palenei to głupota. Wogóle w głowie mi się nie mieści po co ludzie to robią.
"Well! I've often seen a cat without a grin," thought Alice; " but a grin without a cat! It's the most curious thing I ever seen in my life!"

Smok Serwisowy
w życiu nie miałem palącej się fajki w pysku 
brzydzę się tym
Edit:
...

brzydzę się tym

Edit:
...
I'm Winston Wolfe.
I solve problems.
I solve problems.

Wilk Grzywiasty
Anthro
tak samo jak przedmówca

Ocelotek
Anthro
Dwa razu próbowałem zacząć. Nie udało się. Większego syfu świat nie widział.
Heal PF
Make it a better place
For you and for me
And the entire furry race
There are furrys fighting
If you care enough
For the fandom
Make a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me
And the entire furry race
There are furrys fighting
If you care enough
For the fandom
Make a better place
For you and for me

jestę kapibarę
W sumie wypaliłem może 4 przez 8 lat ;P
Ogólnie dymię sobie uszami, ale żeby sobie filtr powietrza zanieczyszczać takim syfem nałogowo...
A ludzi kopcących jak czajniki na peronie jak chcę sobie zjeść bułeczkę to bym powystrzelał x.x.x
Ogólnie dymię sobie uszami, ale żeby sobie filtr powietrza zanieczyszczać takim syfem nałogowo...
A ludzi kopcących jak czajniki na peronie jak chcę sobie zjeść bułeczkę to bym powystrzelał x.x.x

Klacz huculska
od 3 gimnazjum wypalilam moze z 5 fajek
ale tylko przy wodce :>
tak to nie lubie i sama z siebie bym nie palila.... szkoda kasy z reszta

tak to nie lubie i sama z siebie bym nie palila.... szkoda kasy z reszta

Może ze 4-5 razy zaciągnęło się przy "Czarodziejskiej Wodzie" lecz nie paliłbym tego notorycznie albo rzadko bo to szkodzi i w ogóle.
Choć kiedyś mówili w telepatrzydle o niedymiących papierosach. Nie zawierają tylu szkodliwych substancji lecz paląc zaspokajasz głód nikotynowy. Ale czy to można nabyć i za ile - tego nie wiem.
Choć kiedyś mówili w telepatrzydle o niedymiących papierosach. Nie zawierają tylu szkodliwych substancji lecz paląc zaspokajasz głód nikotynowy. Ale czy to można nabyć i za ile - tego nie wiem.
Nie pale, dlatego ze: to smierdzi, duzo kasy na to idzie( okolo 5zł za paczke!) szkodzi, i wogole nie lubie kiedy ktos pali kolo mnie, bo nie chce cuchnac jak popielniczka...
Nigdy nie paliłem, nie palę i nie zamierzam palić!
Wystarczy, że czuje dym tytoniowy unoszący się z papierosa dziadka i już mnie mdli ;/
Dodatkowo wiem,że 1 papieros skraca życie ponoć o 11 godzin, to tym bardziej nie chce palić ;P Do tego dochodzi fakt, że od papierosów można dostać nowotwora (dobrze się wyraziłem?)
Wystarczy, że czuje dym tytoniowy unoszący się z papierosa dziadka i już mnie mdli ;/
Dodatkowo wiem,że 1 papieros skraca życie ponoć o 11 godzin, to tym bardziej nie chce palić ;P Do tego dochodzi fakt, że od papierosów można dostać nowotwora (dobrze się wyraziłem?)
Koniar, gdyby jeden papieros skracał zycie o 11 godzin to moja mama powinna zyc(gdyby nie palila) okolo 250 lat... moja mama pali cos mniej wiecej 3 paczki dziennie. Ja slyszalem ze papieros skraca zycie o kilka minut... rozne zrodla roznie podaja. Koniar, powinienes napisac: "od papierosów mozna miec nowotwor"

Lew
Anthro
ja tez nie palilem, nie pale i nie bede palic ... papierosy ssą 

Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz ...

Pandeł / Lefon
Zwierzę
Paliłem...brrrrrrr błeeeeeeee a tfu , taki to wpływ gimnazjum był...a tfuuuuuuu
Nie Palę
i
zamiaru palić nie mam chodź bym nie wiem co
Nie Palę
i
zamiaru palić nie mam chodź bym nie wiem co
Szkoła nie nauczyła ortografii? Polfurs nauczy.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić.
Widocznie sie pomylilem,moze pisalo gdzies tam o 11 minutach. Ale fakt,róznie podaja,a ja pamieci juz dobrej nie mam ;P I dzieki za poprawienie mnie.
Nie palę. Ale podobno jak sie zaciągnę to dym wypuszczam jak nałogowiec xD Wypaliłam [łącznie] może z jednego papierosa xD Uważam, ze papierosy to syf. I jak to moja koleżanka świetnie mówi "Paląc pozbywasz się zbędnych pęcherzyków płucnych" xD

Tygrys z Cheshire
Anthro
PERMABAN
Fajka wodna to co innego ^^
"Well! I've often seen a cat without a grin," thought Alice; " but a grin without a cat! It's the most curious thing I ever seen in my life!"

Wilk
Zwierzę
PALENIE SKRACA PAPIEROSA!
Nie palę... tytoniu!
Nie palę... tytoniu!

--sf.
Zgadzam się z Osłem. To nie palenie jest najgorsze lecz bierne palenie. Jest bardziej destrukcyjne dla organizmu niż zaciąganie się z samej fajki.

Tinker Pony
Zmiennokształtny
Sharpy: TAK! Tytoń jestdla n00bów!
Ryan: TAK! Nobla dla odkrywcy fajki wodnej
Kiedyś tam w czasach wczesnego gimnazjum zaciągnąłem się parę razy papierosem, dla szpanu
W tej chwili nie mam zamiary zacząć ich palić - kupa kasy i zdrowia się marnuje :/
Okazjonalne palenie innych rzeczy w fajny sposób - czemu nie
Ryan: TAK! Nobla dla odkrywcy fajki wodnej

Kiedyś tam w czasach wczesnego gimnazjum zaciągnąłem się parę razy papierosem, dla szpanu

Okazjonalne palenie innych rzeczy w fajny sposób - czemu nie

Musze się zgodzić z Osłem, Stanleyem oraz z Wolfoksem ;P
Ja na szczęście spotykam się z ludźmi, którzy się pytają, czy mogą zapalić, a nie wyciągną papierosik i ot tak sobie zapali. Z kolei jechałem pociągiem (coś dla LV'a

Nic nie pale.

Futrzasty Esteta
Anthro
Brakuje mi opcji raz na rok xD.
Nie pale chociaż by dlatego że jakoś tytoniu w papiersie jest tragiczna.
I moim zdaniem smrodzenie powinno byc dozowolone tylko w wyznaczonych miejscach bo co jak co ale nie każdy lubi siedzieć w zadymionym pomieszczeniu :/.
Nie pale chociaż by dlatego że jakoś tytoniu w papiersie jest tragiczna.
I moim zdaniem smrodzenie powinno byc dozowolone tylko w wyznaczonych miejscach bo co jak co ale nie każdy lubi siedzieć w zadymionym pomieszczeniu :/.