Generalnie w fandomie jestem około roku czasu (trochę dłużej) ale nie udało mi się ze zbyt wieloma osobami dogadać a brakuje mi tak sobie po prostu z jakimś futrem miło pogawędzić. Na serwerach na discordzie bywa że dziecinada rządzi serwerem i po prostu nie mam o czym gadać z tymi osobami a ja bardziej szukałbym kogoś z kim mógłbym pogadać i o pierdołach i o czymś poważnym. Chciałbym móc porozmawiać z kimś kto umie słuchać i może mimo odmiennego zdania na jakiś temat przeprowadzić normalną konwersację. Tak samo chciałbym móc też porozmawiać z kimś o samym fandomie i tego typu tematach.
Info
rmacje o mnie: 18 lat (ale bez problemu dogaduje się ze starszymi osobami) hetero fursona: wilk (czyli oryginalnie
) interesuje mnie: polityka biologia psychologia socjologia geografia filozofia sztuka astronomia (ale tylko trochę) mistycyzm gry (w tym fnaf oczywiście) pisarstwo no i furry a jakże.
Mam discorda i telegrama (opcjonalnie messenger). Jeśli ktoś jest chętny to może podać mi swoją nazwę pod wątkiem lub w prywatnej wiadomości.